Product overzicht

Quism toont op het Servicedesk Dashboard alle meldingen. Je kan direct een openstaande melding afhandelen, e-mailen en nieuwe meldingen toevoegen. Vanaf het Dashboard zijn de details, de geschiedenis, bijlages, screenshots meteen in te zien. Je kan eenvoudig filteren op klant, incidenten, problemen, wijzigingen en oplosgroep.

Onderdelen

Quism is volledig webbased en te gebruiken vanuit een webbrowser. Het gebruik is persoonlijk in te stellen en te koppelen aan je rol. Als servicemedewerker kan je alle service modules en dashboards gebruiken. Voor de Agile servicedesk kan je toegang krijgen tot de DevOps panelen. Als klant krijg je toegang tot het service portaal met instelbaar je persoonlijke of organisatie informatie.

Meer info »

Dashboards

Het Servicedesk dashboard is ontworpen voor het gebruik door de servicedesk. Het ondersteunt de werkzaamheden voor incident, probleem en wijzigingen beheer. Quism biedt extra dashboards voor Configuratiebeheer, Organisatiebeheer en Inkoopbeheer. Voor de Agile Servicedesk kan het service team de dashboarden gebruiken voor de Daily Ops, Retrospective en Daily Scrum.

Meer info »

Integratie

Quism is te koppelen met bedrijfsapplicaties en te synchroniseren met de gegevens in Microsoft Active Directory. De e-mail integratie maakt eenvoudige verwerking van mail informatie inclusief bijlagen en afbeeldingen mogelijk. Via de e-mail kunnen service medewerkers meldingen bijwerken, toekennen aan andere personen en klanten informeren.

Meer info »